ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ!!!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ!!!

Με μεγάλη επιτυχία πργαμτοποιήθηκε  και φέτος η καλοκαιρινή γιορτή της Ρυθμικής, που ήταν αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την ευκαιρία των θερινών αγώνων, που θα γίνουν στο Παρίσι!

Το 1ο μέρος ήταν μια μικρή αναπαράσταση της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και του σπουδαίου μηνύματος της Ειρήνης, που είχαν καθιερώσει οι αρχαίοι Έλληνες μέσω της ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ, αλλά και την μεταφορά της φλόγας μέσω των Λαμπαδηδρόμων!

Στο 2ο μέρος παρουσιάσαμε σε «μικρογραφία» την τελετή έναρξης, με ανάκρουση των Ύμνων των Ολυμπιακών Αγώνων και της Ελλάδας, παρέλαση και στο τέλος συμμετοχή των χωρών σε παραδοσιακές χορογραφίες της πατρίδας τους!

Ο Πρόεδρος κ Δημάκος ευχαρίστησε τους γονείς και τους επισήμους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, όπως ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ Ασκούνης, ο πρώην Δήμαρχος κ Κάρναβος, αλλά νυν και πρώην Αντιδήμαρχοι όπως:

ο κ Μαργωμενος, η κ Εξάρχου, ο κ Φωτόπουλος, ο κ Ψυχίδης, η κ Ευτυχιάδου, ο κ Μαρώσης, ο κ Ευστάθιου, ο κ Κουτσογιάννης, ο κ Κοκουλος και η κ Μουστάκη! Επίσης, οι έφοροι του στίβου και του τέννις του Φιλαθλητικού κ Λαμέρα και κ Λαουτάρη!

Ευχαριστούμε πολύ την Κλέλια Πανταζή, που παρουσίασε το πρόγραμμα, την Αννη Πανταζή, που συντόνισε τη ροή και τις προπονήτριες Ιόλη Ορφανίδου, Δέσποινα Σαλπαδήμου, Μαρίλια Δρακοτού, Κατερίνα Νομικού, Μάρω Χρυσικοπούλου για την ακούραστη προσπάθεια τους, καθώς και τη Χριστίνα Ρήγα, μέλος της Εθνικής ομάδας ανσάμπλ για την εθελοντική συμμετοχή της στην απονομή των βραβείων!

Και του χρόνου με Υγεία!!!